Despre mine

Ca peste tot în viață, când ne întâlnim cu cineva nou, facem cunoștință.

Așa se întâmplă și în cabinet, în cazul unei consultații sau al unei ședințe de psihoterapie sau consiliere.

Mie îmi place să mă prezint înainte de toate pentru a crea un mediu mai sigur, mai familiar și mai confortabil pentru pacienții mei, care de cele mai multe ori sunt tineri sau foarte tineri și mai mereu puțin nedumeriți.

Așadar, mă numesc Georgiana Murariu, m-am născut și am crescut în Suceava, am absolvit facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, promoția 2013.

Din 2018 sunt medic specialist psihiatru pentru copii și adolescenți.

Dorința mea a fost întotdeauna să lucrez cu și pentru copii. Am găsit mereu bucurie și încântare în preajma copiilor sau adolescenților, încercând să le înțeleg dificultățile, nevoile și dorințele și să încerc să îi ghidez să găsim soluții împreună.

Pentru a-mi aprofunda cunoștințele despre creier si neuroanatomie, am urmat Masterul in Neurobiologie din cadrul Universității Bucuresti (2016). De asemenea, am urmat formarea in Psihoterapie de cuplu si familie (sustinuta de AMPP – Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie) pentru a înțelege și îmbunatați sistemul de suport din jurul unui copil – familia. Aceasta din urmă mi-a deschis orizonturile pentru partea de psihoterapie a meseriei mele, pe care o practic cu multă plăcere și entuziasm.

Aștept să ne cunoaștem mai bine !